0378901218 / 037 890 1218
What is this phone number?
Home

sponsored links

Please share your idea about 0378901218 / 037 890 1218.
Comment
Call Type:*
Your sincere word will be of great help to everyone.
Call Type: Debt collector
0378901218 Mmg teruk betul la Bank Rakyat ni, dh tak de duit agaknya, suruh debt collector call minta duit sipeminjam yg dh 6tahun meninggal dunia, padahal kita dah bg semua info waris n contact no bagai....even dah fax n email sijil kematian, boleh pulak bgtau tak de simpan sijil kematian si peminjam....apa punya sistem daaaa....hidup tak nyusahkan org lain tak boleh agaknya Bank Rakyat + Debt Collector ni....mmg aku takkan bayar sesen pun bagi pihak si peminjam yg dh meninggal ni....check la kat JPN org tu hidup ke mati....
2019-03-12 01:54:53 (*.*.541f.3695) report
Call Type: Debt collector
0378901218 sebelum buat full settelment cakap lain bila dah buat full settelment macam2 alasan pulak cakap hanya bank rakyat yang boleh keluarkan surat ,putar belit cakap lidah bercabang , kompeni bill collector bank rakyat
2018-08-26 21:53:03 (*.*.111.100) report
International Phone Number : +1 378901218
Hits : 2
Date : 2019-03-26 03:30:15
Safety score of 037 890 1218
2 out of 5 based on 2 user ratings.
* The lower the score, the lower the safety.
027 028 753
whose calling? 2019-03-26 00:46:13 (*.*.226.23)
063 103 1103
Диагностический Центр-В 2019-03-25 04:01:10 (*.*.250.18)
063 103 1103
Центр-В 2019-03-25 04:00:42 (*.*.250.18)
062 885 4457
Do not pay interest to this man. He said he was Nkosinthi Mhlongo and he works at Hillcrest Private Hospital. He tells you to deposit R360 for medical certificate. It's all a SCAM 2019-03-25 01:06:16 (*.*.93.141)
033 901 225
This number has been calling me for 3 days straight. 2019-03-23 09:50:58 (*.*.227.181)
097 055 0808
Интернет-магазин! Продажа смартфонов, планшетов, смарт часов, умной техники и.д 2019-03-23 02:46:03 (*.*.95.163)
037 890 1218 0378901218 / 03:30:15
837 770 837770 / 03:30:10
070 427 7147 07042771475 / 03:30:04
348 622 34 34862234 / 03:30:01
961 569 47 96156947 / 03:29:58
052 800 246 052800246 / 03:29:58
039 598 4681 0395984681 / 03:29:52